Kereta Sewa

Posted on : November 27, 2014 | post in : Kereta Sewa |Leave a reply |

Kereta Sewa

 

kereta sewa

 

Selamat datang ke laman website Kereta Sewa Shah Alam 2014. Segala maklumat yang berkaitan kereta sewa yang dipaparkan di laman sesawang ini adalah terkini ketika website ini dilancarkan. Sebarang penambahbaikan akan dilakukan dari masa ke semasa oleh Admin Kereta Sewa Shah Alam bagi membolehkan para pengunjung mendapatkan segala info yang terkini mengenai perkhidmatan kereta sewa yang kami tawarkan. Kami, bagi warga kerja DNZ Car Rental ingin mempromosikan laman website Kereta Sewa Shah Alam ini kepada para pelawat / pengunjung website di luar sana yang terdiri daripada penduduk sekitar Shah Alam & Selangor khususnya, mahupun bagi seluruh rakyat Malaysia pada amya bagi mendapatkan perkhidmatan kereta sewa pandu sendiri.

Kewujudan Portal Kereta Sewa Shah Alam ini adalah bertujuan untuk membantu orang ramai di luar sana bagi mendapatkan perkhidmatan kereta sewa bagi menangani masalah-masalah seperti kereta rosak, terpaksa melakukan kerja di luar pejabat atau ”outstation”, kereta belum diservis dan sebagainya.

Kami, DNZ Car Rental menawarkan perkhidmatan sewa kereta bagi sekitar kawasan:

  1. Shah Alam
  2. Klang
  3. Subang
  4. Petaling Jaya
  5. Kelana Jaya
  6. Damansara
  7. Puchong
  8. Puncak Perdana
  9. Puncak Alam

 

Secara amnya, bisnes perkhidmatan kereta sewa semakin berkembang pesat sekitar tahun 2014 – 2015 khususnya bagi area Shah Alam mahupun lain-lain kawasan di Selangor. Terdapat wujudnya permintaan yang tinggi bagi perkhidmatan kereta sewa ini khususnya bagi pelajar IPTA / IPTS mahupun bagi yang telah bekerja. Sektor swasta dah juga kerajaan turut tidak terkecuali antara penyumbang kepada permintaan perkhidmatan kereta sewa ini.

Antara institusi pendidikan IPTA/IPTS yang terdapat di Selangor ini, khususnya bagi area Shah Alam adalah UITM seksyen 7, UNISEL, MSU seksyen 13, PTPL, POLITEKNIK dan sebagainya. Majoriti pelajar di sini adalah golongan bumiputera. Penggunaan kereta di dalam kehidupan pelajar adalah amat penting terutamanya untuk kegunaan harian, melakukan aktiviti / kerja di luar kawasan Shah Alam, aktiviti riadah dah sebagainya. Bagi mendapatkan sebarang info mengenai perkhidmatan kereta sewa yang ditawarkan, sila hubungi nombor telefon yang tertera di laman sesawang Kereta Sewa Shah Alam.

Sekian,

admin kereta sewa shah alam

Tags: , , ,
Comments are closed.
Theme Designed Bymarksitbd