Kereta Sewa Shah Alam

Posted on : December 1, 2014 | post in : Kereta Sewa |Leave a reply |

Kereta Sewa Shah Alam

 

kereta sewa shah alam

DNZ Car Rental menawarkan Kereta Sewa Shah Alam bagi orang ramai di luar sana, khususnya warga Shah Alam bagi mendapatkan perkhidmatan kereta sewa shah alam pada harga murah dah berpatutan. Pelbagai jenis model kereta sewa yang ditawarkan bagi memenuhi permintaan yang tinggi di sekitar Shah Alam. DNZ Car Rental juga merupakan salah sebuah syarikat penyedia perkhidmatan kereta sewa shah alam yang telah lama beroperasi di Seksyen 7 Shah Alam , Selangor. Syarikat kami telah menjalankan perkhidmatan kereta sewa pandu sendiri ini melebihi 4 tahun. DNZ Car Rental adalah 100% syarikat berstatus Bumiputera dan mempunyai 5 orang staf yang berperanan penting di dalam memastikan agar perkhidmatan kereta sewa shah alam (pandu sendiri) ini berjalan dengan lancar dan sempurna.

Bagi memenuhi permintaan yang tinggi terhadap kereta sewa shah alam khususnya bagi pasaran Shah Alam , DNZ Car Rental telah menyediakan kereta-kereta seperti berikut:

kereta sewa shah alam

LOKASI PERKHIDMATAN KERETA SEWA SHAH ALAM :

DNZ Car Rental turut menawarkan perkhidmatan penghantaran kereta sewa shah alam ke lokasi-lokasi kawasan yang terpilih sekitar kawasan Shah Alam – Puncak Perdana – Klang – Subang – Petaling Jaya – Damansara – Puchong dan lain-lain kawasan pada kadar bayaran yang murah dan berpatutan iaitu serendah RM10. Sila rujuk jadual dibawah ini bagi memudahkan sebarang urusan kereta sewa shah alam.

kereta sewa shah alam

 

TEMPAHAN / BOOKING KERETA SEWA SHAH ALAM :

Bagi memudahkan sebarang urusan tempahan/booking kereta sewa shah alam , para pelanggan dinasihatkan terlebih dahulu menghubungi staf DNZ Car Rental sebelum membuat sebarang urusan tempahan kereta sewa. Ini adalah untuk bagi mengelak sebarang masalah yang bakal timbul di masa hadapan. Ini adalah berdasarkan kepada pengalaman kami sendiri sepanjang 4 tahun menjalankan perkhidmatan kereta sewa shah alam (pandu sendiri). Selepas mendapat pengesahan tempahan/booking kereta sewa daripada staf DNZ Car Rental , sila SMS segala detail butiran seperti berikut:

 1. nama penuh
 2. no I/C
 3. alamat
 4. tarikh & masa
 5. tempoh sewa
 6. destinasi

Segala butiran yang telah lengkap hendaklah dihantar via SMS / WHATSAPP ke nombor yang tertera di bawah ini bagi mempercepatkan segala proses urusan tempahan/booking kereta sewa anda.

 1. DIN 012 533 5595
 2. ZAC 013 345 4378

 

DOKUMEN WAJIB BAGI URUSAN KERETA SEWA SHAH ALAM :

Setelah segala urusan tempahan/booking kereta sewa telah siap diproses melalui SMS, para pelanggan disarankan agar menyediakan segala dokumen wajib yang berkaitan bagi memudahkan lagi proses semasa penyerahan kereta sewa nanti. Antara dokumen-dokumen WAJIB yang diperlukan adalah :

Bekerja :

 1. salinan IC pemandu
 2. salinan lesen pemandu
 3. salinan bil api / air / astro / telekom yang TERKINI
 4. salinan IC penjamin ( family / kawan )

 

Student :

 1. salinan IC pemandu
 2. salinan lesen pemandu
 3. kad pelajar
 4. salinan IC penjamin / kawan
 5. kad pelajar kawan

 

STAF DNZ CAR RENTAL ( SHAH ALAM ) YANG BOLEH DIHUBUNGI :

 1. DIN 012 533 5595
 2. ZAC 013 345 4378

( 8am – 10pm )

admin kereta sewa shah alam 2014

Tags: , , ,
Comments are closed.
Theme Designed Bymarksitbd