Kereta Sewa Shah Alam 2016 / 2017

Posted on : November 4, 2016 | post in : Kereta Sewa Shah Alam 2016 / 2017 |Leave a reply |

Pihak Kereta Sewa Shah Alam , DNZ CAR RENTAL ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada para pengguna setia kereta sewa kami dan juga tidak dilupakan kepada para pelanggan-pelangan yang lain di mana selama ini sentiasa menyokong perkhidmatan yang kami usahakan dari tahun 2011 hinggalah sekarang yang bakal memasuki tahun 2017 yang baharu.

Juga tidak dilupakan sekalung penghargaan dan ucapan terima kasih kami kepada para pelabur dan juga pemajak kepada syarikat kami yang sama-sama turut serta mengharungi suka duka dan juga cabaran menjalankan bisnes kereta sewa bersama kami. Bagi memenuhi permintaan kereta sewa pada tahun 2017, kami DNZ Car Rental selaku salah sebuah syarikat kereta sewa shah alam telah menambah beberapa unit kereta sewa seperti model perodua axia 1.0 auto, myvi 1.3 auto dah juga MPV alza 1.5 Auto. Ini adalah kerana permintaan yang begitu tinggi bagi pasaran kawasan sekitar Shah Alam, Klang, Subang Jaya dan lain-lain kawasan sekitarnya, termasuk juga bagi kawasan sekitar Kuala Lumpur. Bagi yang ingin mendapatkan perkhidmatan kereta sewa shah alam murah, bolehlah menghubungi team kami di talian 012 533 5593 dan 011 2310 2066. Sebarang urusan penghantaran kereta sewa shah alam khususnya, adalah bermula 9 pagi hinggalah 9 malam. Untuk penghantaran sekitar area Shah Alam, caj yang dikenakan adalah percuma, iaitu sekitar kawasan seksyen 2 hinggal seksyen 24.

kereta sewa shah alamBagi luar kawasan Shah Alam pula, contoh seperti area Subang Jaya dan Klang, antara caj penghantaran yang dikenakan adalah antara RM40 – RM50 mengikut jarak perjalanan. Manakala caj penghantaran kereta sewa yang dikenakan bagi pelanggan di sekitar kawasan Puchong dan juga Port Klang adalah antara RM40 – RM60 mengikut jarak.

Bagi pelanggan kereta sewa yang ingin datang mengambil sendiri, terdapat beberapa pickup point di sekitar Shah Alam seperti KFC Seksyen 2 dan 7 Shah Alam, KTM Seksyen  19, KTM Padang Jawa, KTM Batu Tiga, dan beberapa tempat lagi yang mempunyai kemudahan akses kepada perkhidmatan awam yang mudah dan senang.

Kami, DNZ Car Rental selaku pengusaha kereta sewa shah alam ingin memberikan perkhidmatan yang terbaik kepada anda semua di masa akan datang.

Tags: , , ,
Comments are closed.
Theme Designed Bymarksitbd