Kereta Sewa Puncak Perdana

Posted on : March 20, 2015 | post in : Kereta Sewa Puncak Perdana |Leave a reply |

DNZ Car Rental merupakan salah satu pengusaha Kereta Sewa Puncak Perdana dimana syarikat kereta sewa ini adalah 100% Bumiputera dan menawarkan perkhidmatan kereta sewa murah pandu sendiri di sekitar area Puncak Perdana dan juga sekitar kawasan-kawasan yang berhampiran. Permintaan kereta sewa di Puncak Perdana meningkat saban hari disebabkan oleh pembangunan yang semakin pesat berjalan. Oleh yang demikian, kami ingin melebarkan sayap dalam menyediakan perkhidmatan kereta sewa bagi tujuan kemudahan penduduk di Puncak Perdana. Perkhidmatan kereta sewa ini boleh dilanggani oleh individu / syarikat / bekerja sendiri / pekerja sektor kerajaan mahupun swasta dan sebagainya.

Untuk tahun 2015, target pihak pengurusan Kereta Sewa Puncak Perdana ingin melebarkan lagi sayap perkhidmatan kereta sewa ke seluruh kawasan Puncak Perdana. Oleh itu pihak kami ingin membuka peluang kepada individu / syarikat di luar sana yang ingin menceburkan diri di dalam menjalankan bisnes perkhidmatan kereta sewa ini, bolehlah menghubungi staf kereta sewa kami yang bertugas melalui link ini —> Kereta Sewa (Cawangan Puncak Perdana)

Sama seperti syarikat-syarikat kereta sewa luar di sana, syarikat kereta sewa kami juga mempunyai prosedur yang tersendiri bagi membuat sebarang tempahan / booking kereta sewa. Prosedur ini bertujuan bagi memudahkan lagi sebarang urusan kereta sewa samada di pihak pengurusan kereta sewa mahupun bakal pelanggan kereta sewa itu sendiri. Untuk membuat sebarang tempahan / booking Kereta Sewa Puncak Perdana , sila layari link —> booking / tempahan kereta sewa

Setelah melakukan booking / tempahan kereta sewa melalui link diatas, bakal pengguna kereta sewa dinasihatkan agar menyediakan dokumen-dokumen wajib yang berkaitan bertujuan bagi memudahkan lagi urusan penyerahan kereta sewa. Pihak pengurusan kereta Sewa Puncak Perdana telah menyenaraikan dokumen-dokumen seperti dibawah:

Dokumen bagi yang bekerja:

  1. Salinan IC / kad pengenalan mykad
  2. Salinan lesen memandu
  3. Salinan bil TNB / air / astro / telekom (TERKINI)
  4. Salinan IC penjamin (saudara / kawan)

Dokumen pelajar:

  1. Salinan IC / kad pengenalan mykad
  2. Salinan lesen memandu
  3. Salinan Kad Pelajar
  4. Salinan IC penjamin (saudara / kawan)

NOTA PERINGATAN !!!

Pihak Kereta Sewa Puncak Perdana tidak akan melayan sebarang urusan kereta sewa sekiranya anda tidak mematuhi perkara-perkara diatas. Harap maklum.

Kereta Sewa Puncak Perdana

Admin kereta sewa puncak perdana

Tags: , ,
Comments are closed.
Theme Designed Bymarksitbd