Kereta Sewa Klang

Posted on : December 17, 2014 | post in : Kereta Sewa |1 Reply |

Kereta Sewa Klang

DNZ Car Rental menawarkan Kereta Sewa Klang bagi orang ramai di luar sana, khususnya warga Klang bagi mendapatkan perkhidmatan kereta sewa klang pada harga murah dah berpatutan.

Pelbagai jenis model kereta sewa yang ditawarkan bagi memenuhi permintaan yang tinggi di sekitar Klang. Kereta Sewa Klang menawarkan perkhidmatan kereta sewa meliputi kawasan berikut:

 1. Meru
 2. Kapar
 3. Aman Perdana
 4. Setia Alam
 5. Klang Sentral
 6. Pandamaran
 7. Telok Gadong
 8. Teluk Panglima Garang
 9. Jalan Yadi
 10. Klang Parade
 11. Kampung Jawa
 12. Bandar Baru Klang
 13. Bandar Bukit Raja
 14. Bandar Bukit Tinggi
 15. Bandar Puteri
 16. Taman Bukit Kuda
 17. Taman Bayu Perdana
 18. Taman Sri Andalas
 19. Taman Klang Utama
 20. Taman Botanik
 21. Taman Sentosa

Bagi memenuhi permintaan yang tinggi terhadap kereta sewa klang khususnya bagi pasaran Klang , DNZ Car Rental telah menyediakan kereta-kereta seperti berikut:

kereta sewa klang

LOKASI PERKHIDMATAN KERETA SEWA KLANG :

DNZ Car Rental turut menawarkan perkhidmatan penghantaran kereta sewa klang ke lokasi-lokasi kawasan yang terpilih sekitar kawasan Klang dan lain-lain kawasan pada kadar bayaran yang murah dan berpatutan iaitu serendah RM10. Sila rujuk jadual dibawah ini bagi memudahkan sebarang urusan kereta sewa klang.

kereta sewa klang

 

TEMPAHAN / BOOKING KERETA SEWA KLANG :

Bagi memudahkan sebarang urusan tempahan/booking kereta sewa klang , para pelanggan dinasihatkan terlebih dahulu menghubungi staf DNZ Car Rental sebelum membuat sebarang urusan tempahan kereta sewa. Ini adalah untuk bagi mengelak sebarang masalah yang bakal timbul di masa hadapan. Ini adalah berdasarkan kepada pengalaman kami sendiri sepanjang 4 tahun menjalankan perkhidmatan kereta sewa klang (pandu sendiri). Selepas mendapat pengesahan tempahan/booking kereta sewa daripada staf DNZ Car Rental , sila SMS segala detail butiran seperti berikut:

 1. nama penuh
 2. no I/C
 3. alamat
 4. tarikh & masa
 5. tempoh sewa
 6. destinasi

Segala butiran yang telah lengkap hendaklah dihantar via SMS / WHATSAPP ke nombor yang tertera di bawah ini bagi mempercepatkan segala proses urusan tempahan/booking kereta sewa anda.

 1. DIN 012 533 5595
 2. ZAC 013 345 4378

 

DOKUMEN WAJIB BAGI URUSAN KERETA SEWA KLANG  :

Setelah segala urusan tempahan/booking kereta sewa telah siap diproses melalui SMS, para pelanggan disarankan agar menyediakan segala dokumen wajib yang berkaitan bagi memudahkan lagi proses semasa penyerahan kereta sewa nanti. Antara dokumen-dokumen WAJIB yang diperlukan adalah :

Bekerja :

 1. salinan IC pemandu
 2. salinan lesen pemandu
 3. salinan bil api / air / astro / telekom yang TERKINI
 4. salinan IC penjamin ( family / kawan )

Student :

 1. salinan IC pemandu
 2. salinan lesen pemandu
 3. kad pelajar
 4. salinan IC penjamin / kawan
 5. kad pelajar kawan

 

STAF DNZ CAR RENTAL ( KLANG ) YANG BOLEH DIHUBUNGI :

 1. DIN 012 533 5595
 2. ZAC 013 345 4378

( 8am – 10pm )

admin kereta sewa klang 2014

Tags: , , ,

One Comment

 1. […] yang mungkin termasuk kos untuk perbelanjaan anda. Selain caj tersembunyi, belajar mungkin syarikat kereta sewa klang boleh meminta pembatalan yuran hanya dalam kes anda menukar otak anda dalam hal tempahan dan jika […]

Theme Designed Bymarksitbd